1. نی های کاغذی را تا حد امکان نباید در فضای باز نگهداری کرد. اگر نمی توان از آنها جلوگیری کرد، نباید آنها را برای مدت طولانی در فضای باز نگهداری کرد. آنها باید با بوم پوشانده شوند و برای جلوگیری از باران سریعاً به انبار منتقل شوند. نی های کاغذی به رطوبت هوا بسیار حساس هستند و مستعد جذب یا از دست دادن رطوبت هستند که در نتیجه مشکلاتی مانند محدودیت های چاپ و چروک شدن در حین چاپ ایجاد می شود.
بنابراین هنگام نگهداری نی های کاغذی، مهم است که محیطی تمیز و خشک انتخاب کنید. وقتی نی های کاغذی روی هم چیده می شوند، نباید آنها را محکم روی دیوار قرار داد. رطوبت نسبی انبار و کارگاهی که نی کاغذ در آن نگهداری می شود باید تا حد امکان بین 50 تا 65 درصد حفظ شود.
2. وقتی در معرض نور قرار می گیرند، محو و زرد می شوند و غیر قابل استفاده و غیر قابل استفاده می شوند. پس از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، رطوبت داخل نی کاغذ تبخیر می شود و باعث تغییر در میزان رطوبت می شود. نی کاغذ شکننده یا تغییر شکل می یابد و در موارد شدید نمی توان آن را روی دستگاه چاپ کرد.
3. انباشتن نی های کاغذی بیش از حد روی هم می تواند به راحتی منجر به فرو ریختن و در نتیجه شکستن محصولات کاغذی یا آسیب های ناشی از کار شود. ارتفاع کلی انباشتگی نباید از پنج متر تجاوز کند. دمای انبار و کارگاهی که نی کاغذ در آن نگهداری می شود باید بین 15-25 درجه باشد. هنگام نگهداری نی های کاغذی، دما نباید خیلی بالا باشد. اگر دما خیلی بالا باشد، استحکام نی کاغذ به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.